Privacy Verklaring

Privacy Verklaring Andre Verhoeven Trading verwerkt uw gegevens ten behoeve van facturatie en administratie bij verkoop en inkoop van een voertuig of onderdelen, reparatie etc. wettelijke grondslag verwerking; de volgende gegevens worden met instemming van de betrokkene verzameld Adresgegevens, Achternaam en voorletters, telefoonnummer , e-mail adres, kenteken voertuig, kilometerstand voertuig. zakelijke klant ;btw nummer verstrekking persoonsgegevens, betrokkene is niet verpicht tot het verstrekken van bepaalde persoonsgegevens. De verstrekte persoongegevens zijn ten alle tijden opvraagbaar via info@verhoeven-trading.nl bewaartermijn ; wettelijk bewaartertmijn van 5 jaar tot 7 jaar voor bepaalde gegevens. na deze periode zullen de gegevens vernietigd worden de gegevens zullen niet aan andere partijen verstrekt worden die niets met de administratie of facturatie te maken hebben. voor vragen en of opmerking gelieve een mail te sturen naar info@verhoeven-trading.nl